Promovare Business

Vrei să ai mai multa expunere în mediul online?

Acum poți să faci asta prin achiziționarea unui pachet de promovare care de pe CreativeADS.ro https://creativeads.ro/

Oferte dedicate pe CreativeADS.ro.

Iti poti promova afacerea online astfel:

 1. Postare comunicat de presa va aduce aproximativ 10.000 vizitatori pe anuntul /site-ul dumneavoastra in 30 zile de la publicare: Pret pachet 250 Euro
 2. Postare comunicat de presa in reclama CPC dedicata in mediul online din mediul online national (Romania only) astfel:
  10.000 vizitatori Pret pachet 300 Euro
  20.000 vizitatori la pretul de Pret pachet 400 Euro
  50.000 vizitatori la pretul de Pret pachet 500 Euro
  Pentru pachete mai mari pretul este negociabil.
 3. Postare comunicat de presa si reclama CPC online din mediul online international (Worldwide) astfel:
  10.000 vizitatori Pret pachet 450 Euro
  20.000 vizitatori la pretul de Pret pachet 500 Euro
  50.000 vizitatori la pretul de Pret pachet 600 Euro
  Pentru pachete mai mari pretul este negociabil.

Campania se monitorizează prin Google Analytics si se transmite raportul la finalul campaniei.
Publicitatea CPC (cost-per-click) este cea mai ieftina solutie de marketing, aceasta fiind realizata prin intermediul serviciilor oferite de motoarele de cautare specializate.

Cea mai populara platforma CPC este Google Adwords, serviciul oferind publicitate in functie de cuvintele cheie cautate de catre utilizator, in functie de subiectul paginii afisate, in functie de comportamentul utilizatorilor sau in functie de criteriile demografice.

Promovarea afacerii tale online poate fi un mod eficient de a atrage noi clienți și de a-ți crește vânzările. Cu ajutorul nostru, poți să îți promovezi afacerea online într-un mod eficient și simplu.

Oferim o gamă largă de servicii de promovare online, cum ar fi crearea de anunțuri publicitare online, optimizarea site-ului tău pentru motoarele de căutare și promovarea prin intermediul rețelelor sociale. Toate aceste servicii sunt realizate de experți în domeniu, care îți pot oferi sfaturi personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de afaceri.

Cu ajutorul nostru, poți să îți amplifici vizibilitatea online și să atragi noi clienți interesați de produsele și serviciile tale. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem să te ajutăm să îți promovezi afacerea online.