Promovarea Online

Promovarea Online spre Rezultate

 • Doar așa lucrăm noi. Facem marketing online bazat pe rezultate.

• Vânzări, lead-uri, specialiști mai buni în echipă, urmărim nevoile partenerilor noștri. Inovăm constant pentru rezultate.

 Operator Promovare Online  CONSTANTA 0771189811

Experiență

 • La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.

• Am dezvoltat pentru ei strategii digitale complete, campanii online, soluții de branding. Apelăm la tool-uri și tactici inovatoare pentru cele mai bune conversii.

Focus pe afacerea ta

 • Credem în soluții personalizate pentru fiecare partener, el dă tonul muncii noastre.

• Am adus rezultate pentru start-up-uri, lideri de piață, pentru e-Commerce, Fashion, Health, Finance, Beauty, Auto, Travel, Retail, Telecom…

Promovare prin Pay Per Click

 Focus pe rezultate. Marketing online la înălțime.

Promovare Google AdWords pe Search, Display Network, Remarketing, le punem la treabă în bugetul stabilit de tine, pentru rezultate concrete. Ajungem fix la clienții tăi prin modalități de targetare creative, pentru mobil, desktop ori tabletă.  Rămâi în mintea clienților și după ce au intrat în contact cu site-ul sau reclamele tale. Punem la cale strategii de remarketing istețe, cu mesaje relevante, care generează conversii de apelare sau sitelinkuri.

Conectat la realitatea consumatorului.  Mobilul a devenit cel mai personal device pentru consumatorii de astăzi. Suntem cu tine pentru a crea o conexiune constantă cu ei, optimizăm campanii și atragem interacțiune.